Meteen naar de inhoud

Wil jij ook weten hoe goed de teksten in jouw e-book zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis scan! 

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Jij hebt jouw klanten echt iets waardevols te bieden. 

Om meer klanten te trekken heb je een gratis e-book gemaakt. Met dit e-book vol waardevolle informatie hoop jij de lezers te overtuigen om klant bij jou te worden!

Je e-book ziet er prachtig uit, maar weet je zeker dat de teksten kloppen? Het zou toch zonde zijn als spelfouten of slordigheden ervoor zorgen dat klanten afhaken na het lezen van je gratis e-book? 

blogs nakijken - Tekst en letters - tekst nakijken
 Herken je dit? 
  • Je bent onzeker over de tekst van je nieuwe e-book, omdat je deze hebt geschreven vanuit een flow. Je vraagt je af hoe de tekst overkomt op de lezers van je e-book. 
  • Je verspilt te veel tijd aan het twijfelen tussen d’s en t’s. Je steekt die tijd liever in iets wat je wél leuk vindt.
  • Je vindt het lastig om je eigen teksten na te kijken. 
Hoe zou het voor je zijn als:  
  • je weet hoe goed jouw zelfgeschreven teksten zijn?
  • je inzicht krijgt in jouw meest gemaakte fouten zodat je weet waar je écht moet op letten als je je teksten schrijft?
  • je weet hoe je met je teksten nóg professioneler overkomt?
Tekst en letters - correctie teksten website
Tekst en letters - Tamara

 

Wil jij ook inzicht in de kwaliteit van je teksten? Meld je dan aan voor mijn gratis scan!

Wat houdt een gratis scan in?

Ik kijk naar de teksten in jouw e-book. Tijdens deze check kijk ik niet alleen naar (spel)fouten, maar ook naar leesbaarheid, interpunctie en consistentie. Ik haal er niet de spelfouten voor je uit, maar ik geef je praktische verbeterpunten en tips waarmee je meteen aan de slag kunt!

 

Wil jij ook weten hoe goed de teksten in jouw e-book zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis scan! 

"Ik weet van mezelf dat ik niet de sterkste ben in taal. In mijn posts op social media krijg ik regelmatig commentaar dat er zaken niet kloppen en daarom vind ik het extra belangrijk dat de teksten in mijn e-book wel goed en professioneel zijn."
"Bedankt voor de correcties! Top! Ik dacht dat het niet nodig was, maar jouw kennersoog bleek toch noodzakelijk. Ook de aanbevelingen in de kantlijn waren zeker nuttig."
  • Is je tekst foutloos geschreven?
  • Gebruik je (te) moeilijke vaktaal?
  • Zijn je zinnen niet te lang?
  • Hoe spreek jij je lezers aan?

Wil jij antwoord op deze vragen? Meld je dan aan voor een gratis scan!

"Tamara heeft de laatste foutjes uit mijn website gehaald, zodat ik professioneler overkom op potentiële klanten."
Lisanne
Eigenaar OwnYourGoals
"Tamara heeft mijn e-book gecorrigeerd. Ik twijfelde eerst, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Ze haalde er echter veel fouten uit. Tamara geeft goede suggesties en is overzichtelijk in haar aantekeningen. Ik beveel haar zeker aan."

FAQ

Ja, er is spellingscontrole en nee, die haalt echt niet alle fouten uit een tekst. Het is een prima hulpmiddel voor bijvoorbeeld tikfouten, maar de spellingscontrole let niet op bijvoorbeeld zinsopbouw, grammatica en consistentie. 

Misschien vind jij het niet erg, je (potentiële) klanten vinden het wél erg. Met foutjes in je teksten laat je geen professionele indruk achter.

Jazeker, elke Nederlandstalige tekst kan ik voor je nakijken. Denk bijvoorbeeld aan een blog of e-book. Neem voor meer informatie contact met me op via info@tekstenletters.nl.

Wil jij ook weten hoe goed  de teksten in jouw e-book zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis scan!