Meteen naar de inhoud

Wil jij ook weten hoe goed de teksten op jouw website zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis webtekstscan! 

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Jij hebt jouw klanten echt iets waardevols te bieden. 

De teksten voor je website heb je zelf geschreven. Je hebt er uren aan gewerkt. Maar omdat jij de tekst bijna uit je hoofd kent lees je over je eigen fouten heen. En dat is niet erg, want dat gebeurt iedereen. Toch zijn er klanten die afhaken als ze fouten tegenkomen op een website. Het is daarom verstandig om je teksten te laten nakijken. 

Wil jij ook professioneel én betrouwbaar overkomen? Je website staat boordevol waardevolle informatie en het is toch zonde als spelfouten ervoor zorgen dat klanten afhaken?

blogs nakijken - Tekst en letters - tekst nakijken
 Herken je dit? 
  • Je bent onzeker over de tekst van je nieuwe webpagina, omdat je deze hebt geschreven vanuit een flow. Je vraagt je af hoe de tekst overkomt op de bezoekers van je website. 
  • Je verspilt te veel tijd aan het twijfelen tussen d’s en t’s. Je steekt die tijd liever in iets wat je wél leuk vindt.
  • Je vindt het lastig om je eigen teksten na te kijken. 
Hoe zou het voor je zijn als:  
  • je weet hoe goed jouw zelfgeschreven teksten zijn?
  • je inzicht krijgt in jouw meest gemaakte fouten zodat je weet waar je écht moet op letten als je je teksten schrijft?
  • je weet hoe je op je website met je teksten nóg professioneler overkomt?
Tekst en letters - correctie teksten website
Tekst en letters - Tamara

 

Wil jij ook inzicht in de kwaliteit van je teksten? Meld je dan aan voor mijn gratis webtekstscan!

Wat houdt een gratis webtekstscan in?

Ik kijk kritisch naar de tekst op de belangrijkste pagina van jouw website – welke dat is mag je zelf kiezen. Tijdens deze check kijk ik niet alleen naar (spel)fouten, maar ook naar leesbaarheid, interpunctie en consistentie. 

Samen bespreken we de opvallende punten van de tekst en je ontvangt van mij een document met praktische verbeterpunten en tips waarmee je meteen aan de slag kunt. 

Wil jij ook weten hoe goed de teksten op jouw website zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis webtekstscan! 

"Ik weet van mezelf dat ik niet de sterkste ben in taal. In mijn posts op social media krijg ik regelmatig commentaar dat er zaken niet kloppen en daarom vind ik het extra belangrijk dat de teksten op mijn website wel goed en professioneel zijn."
"Bedankt voor de correcties! Top! Ik dacht dat het niet nodig was, maar jouw kennersoog bleek toch noodzakelijk. Ook de aanbevelingen in de kantlijn waren zeker nuttig."
  • Is je tekst foutloos geschreven?
  • Gebruik je (te) moeilijke vaktaal?
  • Zijn je zinnen niet te lang?
  • Hoe spreek jij je lezers aan?

Wil jij antwoord op deze vragen? Meld je dan aan voor een gratis webtekstscan!

"Tamara heeft de laatste foutjes uit mijn website gehaald, zodat ik professioneler overkom op potentiële klanten."
Lisanne
Eigenaar OwnYourGoals
"Tamara heeft mijn e-book gecorrigeerd. Ik twijfelde eerst, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Ze haalde er echter veel fouten uit. Tamara geeft goede suggesties en is overzichtelijk in haar aantekeningen. Ik beveel haar zeker aan."

FAQ

Ja, er is spellingscontrole en nee, die haalt echt niet alle fouten uit een tekst. Het is een prima hulpmiddel voor bijvoorbeeld tikfouten, maar de spellingscontrole let niet op bijvoorbeeld zinsopbouw, grammatica en consistentie. 

Misschien vind jij het niet erg, je (potentiële) klanten vinden het wél erg. Met foutjes in je teksten laat je geen professionele indruk achter.

Jazeker, elke Nederlandstalige tekst kan ik voor je nakijken. Denk bijvoorbeeld aan een blog of e-book. Neem voor meer informatie contact met me op via info@tekstenletters.nl.

Wil jij ook weten hoe goed  de teksten op jouw website zijn? Meld je dan aan voor mijn gratis webtekstscan!