Is jouw manuscript (eindelijk) af? Goed gedaan! Dan is het nu tijd om het manuscript op te sturen naar een uitgever. Wil jij als schrijver serieus genomen worden, waardoor er meer kans is dat je manuscript uitgegeven wordt? Gebruik dan deze checklist voordat je je manuscript naar een uitgever stuurt.

manuscript checklist
eigen ebook uitgeven checklist

Je manuscript niet naar een uitgeverij sturen, maar liever in eigen beheer uitgeven? Dat kan! Ben jij er klaar voor om je eigen e-book uit te geven? Check het hier! Met deze checklist publiceer jij zelf je foutloze en professionele e-book.

Schrijf jij zelf de teksten voor je website? Wist je dat bij veel teksten de meeste fouten die ik tegenkom niet te maken hebben met een foute spelling, maar met inconsistentie? Wil jij met jouw consistente tekst betrouwbaar én overtuigend overkomen? Download hier mijn gratis checklist zodat jouw tekst consistent wordt!

Checklist consistentie - Tekst en letters
Tekst en letters - correctie teksten website

Ben jij benieuwd hoe goed de teksten op jouw website zijn? Staan er fouten in? Komt de boodschap duidelijk over? Wil je weten wat je nog kunt verbeteren? Meld je nu aan voor mijn gratis webtekstscan!

Wil jij weten hoe goed de teksten in jouw nieuwsbrief zijn? Staan er fouten in? Werken alle linkjes wel? Komt de boodschap over zoals jij dat bedoeld hebt? Wil je weten wat je nog kunt verbeteren? Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbriefscan!

teksten corrigeren