Ga naar de inhoud

Manuscriptcorrectie

Herken je dit? Je hebt een boek geschreven en je hebt het laten lezen door mensen in je omgeving. Na alle enthousiaste reacties die je van hen hebt gekregen, heb je het boek zelf uitgegeven! Maar toen kwamen de eerste recensies binnen en die waren niet zo positief. Negatieve recensies over inconsistenties en taalfouten, terwijl jij ervan overtuigd was dat je een foutloos boek had uitgegeven! Dit is waarom het zo belangrijk is om manuscriptcorrectie te laten doen!

Of heb je een boek geschreven en wil je dat in eigen beheer uit gaan brengen? Ook dan is het belangrijk om een tekstcorrector de laatste foutjes uit je verhaal te laten halen. Iedereen leest over zijn eigen spelfouten heen en je wilt niet dat je lezers in je boek nog foutjes tegenkomen!

Als tekstcorrector zorg ik ervoor dat de laatste fouten uit het boek gehaald worden waardoor je niet bang hoeft te zijn voor negatieve recensies over taalfouten of inconsistenties in je verhaal.

Ik ga aan het werk met het verhaal dat jij geschreven hebt. Je bent trots op je verhaal en wilt graag dat de laatste taalfoutjes eruit worden gehaald, voordat het verhaal uitgegeven wordt. Ik zal nooit proberen jouw verhaal of jouw schrijfstijl te veranderen. Jouw verhaal blijft jouw verhaal. Het enige wat ik doe is de laatste fouten corrigeren zodat jij je foutloze manuscript kunt uitgeven!

Wil je je manuscript laten corrigeren, wil je weten hoe ik te werk ga bij manuscriptcorrectie, of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar info@tekstenletters.nl.