Ga naar de inhoud
"Tamara heeft mijn e-book gecorrigeerd. Ik twijfelde nog, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Ze haalde er echter veel spelfouten en foute verwijzingen uit, en zinnen die niet goed liepen. Wat ben ik blij dat ik dit heb aangepast, zodat ik met een gerust hart mijn klanten mijn e-book kan sturen. Het komt echt veel professioneler over. Tamara geeft goede suggesties en is overzichtelijk in haar aantekeningen. Ik beveel haar zeker aan."
"Tamara is niet alleen razendsnel, maar ook enorm goed in haar vak. Het voordeel vond ik dat ze twee verschillende versies toestuurt. Dus de versie waar al haar aantekeningen in staan, maar ook een document waar ze dit al heeft aangepast. Op deze manier kun je al je 'fouten' zien, maar kun je ook gelijk de gecorrigeerde tekst gebruiken. Ik ga zeker vaker gebruikmaken van haar diensten, want het werkt enorm prettig!"
"Als je in een flow zit schrijf je zo een lap tekst, maar ik weet ook dat er dan fouten ontstaan. Voor mijn online hypnobirthingcursus heeft Tamara zeer snel en efficiënt alle fouten uit mijn teksten gehaald. Binnen een week heeft ze zeven hoofdstukken gecorrigeerd. Mij gaf het enorm veel rust om de tekstcorrectie uit te besteden en te weten dat ik het nu foutloos kan aanbieden aan mijn cursisten."
"Ik weet van mezelf dat ik niet de sterkste ben in taal. In mijn posts op social media krijg ik regelmatig commentaar dat er zaken niet kloppen en daarom vind ik het extra belangrijk dat de teksten op mijn website goed en professioneel zijn. Tamara geeft precies aan waar de fouten zitten zodat je hier zelf ook bewust van wordt en zo leer je er direct van. Je bent toch wat blind voor je eigen teksten. Voor mij dus erg waardevol en ik ga haar zeker vaker inzetten."
"Tamara heeft mijn website nagekeken en haalde er net die kleine dingetjes uit die een tekst perfect maken. Ik ga haar zeker vaker vragen om mijn teksten na te kijken!"
Anne Lekkerkerker
Eigenaar Domaine Lachat
"Ik kijk mijn eigen tekst altijd wel een paar keer door en zie dan soms dat het ook net weer even anders kan. Dus ik vind het fijn dat jij dit nu gedaan hebt. Ik vond het prettig dat je de versie erbij hebt gedaan met datgene wat je gecorrigeerd hebt. Dat geeft mij weer inkijk in mijn eigen schrijfwijze/schrijfstijl. Ik zou een tekstcorrectie zeker aanraden. Soms zie je bij je eigen tekst niet of deze kloppend is, daar lees je op de een of andere manier sneller overheen.”
"Bedankt voor je snelle werk en je kritische blik. Je haalt er foutjes uit die ik - na vijf keer doorlezen - nog over het hoofd zag. Dat is precies de toegevoegde waarde van een tekstcorrector."
Anoniem
Tekstschrijver
"Tamara heeft mijn e-book en website gecontroleerd op taal- en spelfouten. Ze gaf duidelijk aan waar de fouten stonden en wat de verbetering kon zijn. Soms werd er een suggestie of aanvulling gegeven. Het bleef altijd mijn eigen keuze of ik de verandering in de zin wilde doorvoeren of niet. Ik raad iedereen aan om samen te werken met Tamara. Zelf heb ik meerdere keren mijn teksten doorgelezen en toch zag ik bepaalde (spel)fouten niet. Ik wist precies wat er moest staan, waardoor ik blind werd voor mijn spelfouten of verkeerd taalgebruik. Tamara heeft deze fouten eruitgehaald waardoor ik professioneler overkom op potentiële klanten."
"Dankzij jou ligt mijn boek nu in de boekhandel!"
Anoniem
Auteur