Ga naar de inhoud

Als je een tekst geschreven hebt wil je deze vaak zo snel mogelijk publiceren. Jouw tekst is als een visitekaartje; (spel)fouten in je tekst komen onprofessioneel over.

De tekst heb je zelf geschreven. Er zijn echter (kleine) foutjes in gekomen die ervoor zorgen dat de tekst niet lekker leest, de boodschap niet begrepen wordt of de tekst onprofessioneel overkomt.  Het is toch zonde als je met de tekst niet bereikt wat je had willen bereiken, terwijl je er zoveel moeite in hebt gestoken?

eigen e-book uitgeven. kies jij ervoor om zelf je e-book uit te geven? linkedin
"Tekstcorrectie is het opsporen van fouten met als doel deze te verbeteren"

Het doel van een tekstcorrectie is een foutloze en goed leesbare tekst. De tekst blijft hetzelfde, alleen de fouten worden eruit gehaald.

 

Als ondernemer wil je niet dat mogelijke klanten afhaken, als schrijver wil je dat je manuscript een succes wordt en als student wil je een voldoende voor je scriptie. Daar help ik je graag mee!

Voor ondernemers

Vanaf € 28 per 1000 woorden (excl. btw)

Voor schrijvers

Vanaf € 11 per 1000 woorden (incl. btw)

Voor studenten

Vanaf € 15 per 1000 woorden (incl. btw)

"Ik zag zelf de foutjes niet meer, als ik het doorlees is mijn aandacht bij het verhaal en niet bij de taal. Ontzettend bedankt voor je ultieme werk. Je hebt met je scherpe oog en vakkennis mijn manuscript een stuk beter gemaakt."
"Ik ben in positieve zin verrast door de hoeveelheid verbeteringen die je hebt aangebracht, maar ook door de scherpte waarmee je dit hebt gedaan."
Pieter S.
Schrijver