Ga naar de inhoud

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Jij hebt jouw klanten echt iets waardevols te bieden. Ondanks alle waardevolle informatie die je deelt, twijfel jij over de professionaliteit jouw teksten. De spelfouten, kromme zinnen en/of inconsistenties zie je zelf niet (meer). Je blogs lezen niet lekker, maar je weet niet wat je eraan kunt veranderen.

Wil jij ook professioneel én betrouwbaar overkomen met jouw zelfgeschreven blogs? Je blogs staan boordevol waardevolle informatie en het is toch zonde als spelfouten ervoor zorgen dat klanten afhaken?

blogs nakijken - Tekst en letters
 

Herken je dit? 

 • Je bent zo enthousiast over je nieuwste blog dat je deze zo snel mogelijk online hebt gezet. Als je later de teksten nog eens doorleest zie je zelf al meerdere spelfouten staan…
 • Je wil een foutloze blog publiceren, maar Nederlands was op school niet je beste vak. Je bent zo lang bezig met het uitzoeken van de grammaticaregels dat je liever niet meer blogt.
 • Je bent onzeker over de tekst van je nieuwe blog. Je wil niet dat er fouten in je teksten staan, maar je merkt dat je je eigen fouten niet meer ziet.
 • Je hebt genoeg inspiratie voor de inhoud van je blogs, maar je hebt hulp nodig met spelling en grammatica.
Hoe zou het voor je zijn als:  
 • jouw zelfgeschreven blogs, zonder spelfouten, op je website staan?
 • je je geen zorgen meer hoeft te maken om de spelling en grammatica in jouw blogs?
 • je met jouw blogs een expertstatus kunt claimen?
 • je tijdens het schrijven van een blog niet meer na hoeft te denken over de Nederlandse spellingsregels?
 • je tijd bespaart omdat je niet meer hoeft na te denken over d’s en t’s?
blogs nakijken - Tekst en letters - tekst nakijken
blogs nakijken - Tekst en letters - zelfstandig ondernemer

Wil jij ook foutloze blogs publiceren? Ik kan je daarbij helpen!

 

Ik ben Tamara en met mijn talent voor het zien van fouten in teksten en mijn perfectionisme zorg ik ervoor dat jij professioneel en betrouwbaar overkomt met foutloze teksten.

Wat houdt een tekstcorrectie in?

Stuur je mij een blog om te corrigeren? Vaak heb ik binnen een week de tekst nagekeken, maar in overleg kan dat meestal nóg sneller.

Ik check je blog op onder andere spelling en grammatica. Ik controleer of de zinnen goed lopen en let ook op interpunctie en consistentie.

Stuur je mij je blog in een pdf-bestand? Ik gebruik dan de functie ‘opmerkingen’ voor opmerkingen en correcties. Je ontvangt van mij een gecorrigeerde versie retour, waarin je kunt zien wat er aangepast moet worden.

Stuur je mij je blog in een Word-bestand? Ik corrigeer de tekst dan met de optie ‘wijzigingen bijhouden’. Je ontvangt van mij (indien gewenst) zowel een gecorrigeerde versie van je tekst (die je meteen kunt publiceren) als een versie waarin je kunt zien wat ik verbeterd heb, zodat je de volgende keer dezelfde fout niet meer maakt!

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze blogs? Ik kan je helpen!

"Ik twijfelde eerst over een tekstcorrectie, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Tamara haalde er echter veel spellingsfouten, foute verwijzingen en zinnen die niet goed liepen uit. Wat ben ik blij dat ik dit heb aangepast. Het komt echt veel professioneler over."
"Ik zou een tekstcorrectie zeker aanraden. Soms zie je bij je eigen tekst niet of deze klopt, daar lees je op de een of andere manier sneller overheen."

Na de tekstcorrectie…

 • zijn de teksten in jouw blog foutloos, zodat jij als een professional gezien wordt.
 • kun je vol vertrouwen je nieuwste blog uploaden, je hoeft niet bang te zijn voor spelfouten.
 • krijg je meer klanten omdat je blog met interessante informatie zo lekker leest.

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze blogs? Ik kan je helpen!

"Superfijn dat je zo kritisch kijkt!
Je hebt veel fouten
uit mijn teksten gehaald."
Inge
Student
"Die komma's blijf ik lastig vinden.
Goed dat jij ze op de juiste plaats hebt gezet zodat de tekst beter leest!"
Ineke
Schrijfster

FAQ

Ja, er is spellingscontrole en nee, die haalt echt niet alle fouten uit een tekst. Het is een prima hulpmiddel voor bijvoorbeeld tikfouten, maar de spellingscontrole let niet op bijvoorbeeld zinsopbouw, grammatica en consistentie. 

Heel goed dat je dat doet! Maar iedereen – ook jij – leest over zijn eigen fouten heen, omdat je weet wat er moet staan. 

Een mooie lay-out is zeker belangrijk, maar denk je dat lezers van je blog jou serieus nemen als er fouten in staan? De lay-out is belangrijk, maar correcte teksten zijn net zo belangrijk! 

Misschien vind jij het niet erg, je (potentiële) klanten vinden het wél erg. Met foutjes in je teksten laat je geen professionele indruk achter.

Jazeker. Naast blogs controleer ik bijvoorbeeld ook e-books, websitepagina’s en manuscripten. Neem voor meer informatie contact met me op via info@tekstenletters.nl.

Dit hangt af van het aantal blogs. Eén of twee blogs ontvang je vrijwel altijd binnen een week terug. Heb je meer blogs die je binnen een week gecorrigeerd retour wil ontvangen? Laat het me weten, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. 

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze blogs? Ik kan je helpen!

Wil je een andere tekst na laten kijken?

Twijfel je nog of heb je een vraag? Is er een andere tekst die je wilt laten corrigeren? Neem dan contact met me op via info@tekstenletters.nl.