Ga naar de inhoud

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Jij hebt jouw klanten echt iets waardevols te bieden. Ondanks alle waardevolle informatie die je deelt in je (gratis) e-book bereik je met het e-book niet wat jij er graag mee wilt bereiken. Door spelfouten, kromme zinnen en/of inconsistenties twijfelen de lezers van je e-book aan jouw professionaliteit en betrouwbaarheid.

Wil jij ook professioneel én betrouwbaar overkomen met jouw zelfgeschreven e-book? Je e-book staat boordevol waardevolle informatie en het is toch zonde als spelfouten ervoor zorgen dat klanten afhaken?

tekstcorrectie

 

Herken je dit? 

  • Je hebt een e-book geschreven vanuit een flow. Al jouw energie en passie heb je gestoken in het schrijven van de teksten voor het e-book. De tekst loopt echter niet helemaal lekker en je twijfelt of de boodschap duidelijk overkomt, maar je weet niet hoe je je teksten nog kunt verbeteren.
  • Je bent zo enthousiast over je nieuwe e-book dat je deze zo snel mogelijk online hebt gezet. Als je later de teksten nog eens doorleest zie je zelf al meerdere spelfouten staan…
  • Je bent onzeker over je zelfgeschreven teksten en durft je nieuwe e-book niet te publiceren. Je wilt niet dat er fouten in je teksten staan, maar je merkt dat je je eigen fouten niet meer ziet.
  • Je verspilt te veel tijd aan het twijfelen tussen d’s en t’s. Je steekt die tijd liever in iets wat je wél leuk vindt.
Hoe zou het voor je zijn als:  
  • jouw zelfgeschreven teksten, zonder spelfouten, in je e-book staan?
  • klanten jou als een professional zien door de foutloze teksten in je e-book?
  • lezers van je e-book zo enthousiast zijn omdat het e-book zo lekker leest, dat ze besluiten om klant bij je te worden?
tekstcorrectie op papier - corrigeer
e-book nakijken

Wil jij ook een foutloos e-book publiceren? Ik kan je daarbij helpen!


Ik ben Tamara en met mijn talent voor het zien van fouten in teksten en mijn perfectionisme zorg ik ervoor dat jij professioneel en betrouwbaar overkomt met foutloze teksten.

Wat houdt een tekstcorrectie in?

Ik check je e-book op onder andere spelling en grammatica. Ik controleer of de zinnen goed lopen en let ook op interpunctie en consistentie. 

Stuur je mij je e-book in een pdf-bestand? Ik gebruik dan de functie ‘opmerkingen’ voor opmerkingen en correcties. Je ontvangt van mij een gecorrigeerde versie retour, waarin je kunt zien wat er aangepast moet worden.

Stuur je mij de tekst van je e-book in een Word-bestand? Ik corrigeer de tekst dan met de optie ‘wijzigingen bijhouden’. Je ontvangt van mij (indien gewenst) zowel een gecorrigeerde versie van je tekst (die je meteen kunt publiceren) als een versie waarin je kunt zien wat ik verbeterd heb, zodat je de volgende keer dezelfde fout niet meer maakt!

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze teksten in je e-book? Ik kan je helpen!

"Tamara heeft mijn e-book gecorrigeerd. Ik twijfelde eerst, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Ze haalde er echter veel fouten uit. Wat ben ik blij dat ik deze heb aangepast, zodat ik met een gerust hart mijn klanten mijn e-book kon sturen. Het komt echt veel professioneler over. "
"Als je in een flow zit schrijf je zo een lap tekst, maar ik weet dat er dan fouten ontstaan. De tekstcorrectie gaf mij enorm veel rust. Ik weet nu dat ik de tekst foutloos aanbied aan mijn cursisten!"

Na de tekstcorrectie van het e-book…

  • zijn de teksten in jouw e-book foutloos, zodat jij als een professional gezien wordt.
  • kun je vol vertrouwen je nieuwe e-book uploaden, je hoeft niet bang te zijn voor spelfouten.
  • krijg je meer klanten omdat je e-book met waardevolle informatie zo lekker leest.
 
 
Ook andere teksten kan ik voor je corrigeren, zoals blogs en websitepagina’s. Neem voor meer informatie contact met me op! 

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze teksten in je e-book? Ik kan je helpen!

"Bedankt voor de correcties in mijn e-book. Ik dacht dat het niet nodig was, maar jouw kennersoog bleek toch noodzakelijk. Ook de aanbevelingen in de kantlijn waren zeker nuttig."
"Tamara geeft precies aan waar de fouten zitten zodat je hier zelf ook bewust van wordt. Je bent toch blind voor je eigen teksten. Voor mij dus erg waardevol en ik ga haar zeker vaker inzetten."

FAQ

Ja, er is spellingscontrole en nee, die haalt echt niet alle fouten uit een tekst. Het is een prima hulpmiddel voor bijvoorbeeld tikfouten, maar de spellingscontrole let niet op bijvoorbeeld zinsopbouw, grammatica en consistentie. 

Heel goed dat je dat doet! Maar iedereen – ook jij – leest over zijn eigen fouten heen, omdat je weet wat er moet staan. 

Een mooie lay-out is zeker belangrijk voor een e-book, maar denk je dat lezers van je e-book jou serieus nemen als er fouten in staan? De lay-out is belangrijk, maar correcte teksten zijn net zo belangrijk! 

Misschien vind jij het niet erg, je (potentiële) klanten vinden het wél erg. Met foutjes in je teksten laat je geen professionele indruk achter.

Jazeker, elke Nederlandstalige tekst kan ik voor je nakijken. Denk bijvoorbeeld aan een blog, e-mail, websitepagina. of manuscript. Neem voor meer informatie contact met me op via info@tekstenletters.nl.

Een e-book van maximaal zes pagina’s ontvang je meestal binnen een week terug. Is je e-book langer? Dan hangt dit onder andere af van de lengte van de tekst. In overleg beslissen we wanneer jij je gecorrigeerde e-book ontvangt.

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze teksten in je e-book? Ik kan je helpen!

Wil je een andere tekst na laten kijken?

Twijfel je nog of heb je een vraag? Is er een andere tekst die je wilt laten corrigeren? Neem dan contact met me op via info@tekstenletters.nl.