Ga naar de inhoud

Jij bent ontzettend goed in wat je doet. Jij hebt jouw klanten echt iets waardevols te bieden. De teksten op je website heb je zelf geschreven. Ondanks alle waardevolle informatie die je op je website deelt, twijfelen de lezers aan jouw professionaliteit en betrouwbaarheid door spelfouten, kromme zinnen en/of inconsistenties. Heb je wel de teksten op je website laten verbeteren?

Wil jij ook professioneel én betrouwbaar overkomen? Je website staat boordevol waardevolle informatie en het is toch zonde als spelfouten ervoor zorgen dat klanten afhaken?

Tekst en letters - correctie teksten website

 

Herken je dit? 

 • Je hebt de teksten op je website geschreven vanuit een flow. Al jouw energie en passie heb je gestoken in het schrijven van de teksten voor je website. De teksten lopen echter niet helemaal lekker en je twijfelt of de boodschap duidelijk overkomt, maar je weet niet hoe je je teksten nog kunt verbeteren.
 • Je bent zo enthousiast over je nieuwe dienst dat je zo snel mogelijk een webpagina hierover online hebt gezet. Als je later de tekst nog eens doorleest zie je zelf al meerdere spelfouten staan…
 • Je bent onzeker over de tekst van je nieuwe webpagina. Je wil niet dat er fouten in je teksten staan, maar je merkt dat je je eigen fouten niet meer ziet.
 • Je verspilt te veel tijd aan het twijfelen tussen d’s en t’s. Je steekt die tijd liever in iets wat je wél leuk vindt.
Hoe zou het voor je zijn als:  
 • jouw zelfgeschreven teksten, zonder spelfouten, op je website staan?
 • klanten jou als een professional zien door de foutloze teksten op je website?
 • je je geen zorgen meer hoeft te maken om de spelling en grammatica in jouw webteksten?
 • je met jouw webteksten een expertstatus kunt claimen?
 • je tijd bespaart omdat je niet meer hoeft na te denken over d’s en t’s?
correctie teksten website
Tekst en letters - Tamara

Wil jij ook de teksten van je website laten verbeteren? Ik kan je daarbij helpen!

 

Ik ben Tamara en met mijn talent voor het zien van fouten in teksten en mijn perfectionisme zorg ik ervoor dat jij professioneel en betrouwbaar overkomt met foutloze teksten.

Wat houdt een tekstcorrectie in?

Ik check je webteksten op onder andere spelling en grammatica. Ik controleer of de zinnen goed lopen en let ook op interpunctie en consistentie. 

Stuur je mij je teksten in een pdf-bestand? Ik gebruik dan de functie ‘opmerkingen’ voor opmerkingen en correcties. Je ontvangt van mij een gecorrigeerde versie retour, waarin je kunt zien wat er aangepast moet worden.

Stuur je mij je teksten in een Word-bestand? Ik corrigeer de tekst dan met de optie ‘wijzigingen bijhouden’. Je ontvangt van mij (indien gewenst) zowel een gecorrigeerde versie van je tekst (die je meteen kunt publiceren) als een versie waarin je kunt zien wat ik verbeterd heb, zodat je de volgende keer dezelfde fout niet meer maakt!

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze teksten op je website? Ik kan je helpen!

"Ik weet van mezelf dat ik niet de sterkste ben in taal. In mijn posts op social media krijg ik regelmatig commentaar dat er zaken niet kloppen en daarom vind ik het extra belangrijk dat de teksten op mijn website wel goed en professioneel zijn."
"Bedankt voor de correcties! Top! Ik dacht dat het niet nodig was, maar jouw kennersoog bleek toch noodzakelijk. Ook de aanbevelingen in de kantlijn waren zeker nuttig."

Na de tekstcorrectie van jouw websiteteksten…

 • zijn de teksten op jouw website foutloos, zodat jij als een professional gezien wordt.
 • kun je vol vertrouwen je nieuwe webpagina uploaden, je hoeft niet bang te zijn voor spelfouten. 
 
Ook andere teksten kan ik voor je corrigeren, zoals blogs en e-books. Neem voor meer informatie contact met me op.

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten met foutloze teksten op je website? Ik kan je helpen!

"Tamara heeft mijn website nagekeken en haalde er net die kleine dingetjes uit die een tekst perfect maken. Ik ga haar zeker vaker vragen om mijn teksten na te kijken!"
"Tamara heeft mijn e-book gecorrigeerd. Ik twijfelde eerst, omdat ik dacht dat ik weinig fouten zou maken. Ze haalde er echter veel fouten uit. Tamara geeft goede suggesties en is overzichtelijk in haar aantekeningen. Ik beveel haar zeker aan."

FAQ

Ja, er is spellingscontrole en nee, die haalt echt niet alle fouten uit een tekst. Het is een prima hulpmiddel voor bijvoorbeeld tikfouten, maar de spellingscontrole let niet op bijvoorbeeld zinsopbouw, grammatica en consistentie. 

Heel goed dat je dat doet! Maar iedereen – ook jij – leest over zijn eigen fouten heen, omdat je weet wat er moet staan. 

Een mooie lay-out is zeker belangrijk op je website, maar denk je dat lezers van je teksten jou serieus nemen als er fouten in staan? De lay-out is belangrijk, maar correcte teksten zijn zeker zo belangrijk! 

Misschien vind jij het niet erg, je (potentiële) klanten vinden het wél erg. Met foutjes in je teksten laat je geen professionele indruk achter.

Jazeker, elke Nederlandstalige tekst kan ik voor je nakijken. Denk bijvoorbeeld aan een blog of e-book. Neem voor meer informatie contact met me op via info@tekstenletters.nl.

Wil jij ook een professionele indruk achterlaten en de teksten op je website laten verbeteren? Ik kan je helpen!

Wil je een andere tekst na laten kijken?

Twijfel je nog of heb je een vraag? Is er een andere tekst die je wilt laten corrigeren? Neem dan contact met me op via info@tekstenletters.nl.